Chetana: 8 daagse training met een groot impact

8-daagse training Chetana: bewust zelfmanagement en communicatie.

“In deze tijd waarin we leven, kan je zomaar alle berichten die er zijn te veel binnen laten komen, wat je een machteloos gevoel kan geven. 
Je kunt je ook juist “afsluiten” voor wat er is of terecht komen in ambivalente gevoelens en ideeën: “ik wil het wel, maar het kan niet (meer)”. 
Dan ontstaan er dualistische gevoelens en ideeën, en is het moeilijk om je (eigen) keuzes te maken.
We worden nu, in deze tijd, uitgedaagd om dingen opnieuw te beschouwen, om terug te gaan naar onze eigen basis, om creatief te zijn. Maar ook om open te staan voor het nieuwe, en liefdevol met jezelf en de ander om te gaan.
Juist in deze tijd kan deze training je erg veel geven

In samenwerking met Willemijn van Laar van CEMRA organiseren we de training Chetana. Voor de uitgebreide beschrijving klik je hier. 

Hartelijke groeten,
Annemarie & Babette
 
 

TEAM ACADEMIE werkt al bijna 17 jaar aan communicatie & omgang met elkaar in teams. Je kunt de Team Academie vragen voor het trainen van vaardigheden om professioneel en met plezier samen te werken. Zowel Annemarie als Babette werken als coach, teamcoach, intervisor en supervisor aan samenwerking, werksfeer & werkplezier.
Het is onze missie dat teams veilig, professioneel, en met plezier samenwerken. Meer info vind je op www.teamacademie.com.

Deze website maakt gebruikt van Cookies voor analytische gegevens van onze bezoekers. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacy.