Onze klanten zeggen

Ik ben deze fantastische trainsters erg dankbaar voor hun bijdrage aan de Kindertelefoon! Annemarie & Babette hebben ons echt verder geholpen. De attitude van de deelnemers is in slechts twee dagdelen radicaal omgedraaid. Ik had niet verwacht dat we zo ver zouden komen.

Ik ben buitengewoon verrast door hun inlevingsvermogen en kennis van de situatie. Inhoudelijk zijn ze heel goed voorbereid!
Ze zijn enthousiast, kundig, vernieuwend, grappig, motiverend. Ze laten mensen in hun waarde en zijn geen geoliede machine die enkel aan ons wil opdringen waar ze zélf goed in zijn. Ze luisteren waar de uitdagingen zitten en spelen daar vakkundig op in.

Dank voor jullie energieke en inspirerende uitleg. Terugkijkend op mijn jaar was deze cursus één van de hoogtepunten! 

De trainers zijn enthousiast, ze bieden een goede structuur en opbouw. We hebben echt goede handvatten gekregen.

Praktisch en resultaat gericht, gedreven en ervaren, een hoge intensiteit, dynamiek en plezier.
Ze spelen flexibel en situationeel in op veranderingen en inzichten, altijd met het oog op het doel. Ze doen dit  praktische en doelgericht, afwisselend en met een grote dosis humor en zelfreflectie. 

Impressie van ons werk en onze klanten

Voor wie wij werk(T)en

Doelgericht
Communicatie
Creatieve Inspiratie

Team Academie Organisatie development

Zomerdijk 9e – 7942 JR Meppel
Kantoor B@5

Telefoon: 0522-230461

kvk: 73451134 Noordam & van den Brink

Noordam & van den Brink  is opgenomen in het Register Instellingen met Team Academie omdat we voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.