Individuele coaching

 

Coaching | Intervisie | Team Samenwerking

 

We begeleiden teams en individuen bij groei- en leerprocessen. Dit doen we individueel, in intervisie vorm of in kleine groepjes collega’s die continue willen verbeteren in hun samenwerking.

Deze manier van leren en groeien met elkaar is inspirerend. De diepte ingaan met elkaar geeft waardevolle inzichten in jezelf en over de interactie met anderen. 

 

Coaching
 
De individuele begeleiding die we bieden is professioneel, diepgaand en gericht op verandering die bij jou past.
Wij zijn goed opgeleid en gecertificeerd en aangesloten bij de
Nederlandse Orde van Beroepscoaches: de NOBCO. 
 

Werkwijze en locatie

Wij werken het liefst in een cyclus van 3 sessies met bij voorkeur een korte tussentijd van 2 tot 4 weken. Daarna is ‘opfrissen’ met een langere tussentijd prettig om niet in de ‘waan van de dag’ te vervallen. 

We werken op een aantal externe locaties, op onze eigen locatie in Meppel of online via Teams. In overleg zijn andere locaties ook mogelijk. 

Babette van den Brink

Senior Coach | Trainer

Het doel van mijn coaching is je zo te begeleiden dat je bewuste keuzes kunt maken om je werk en privéleven inhoud te geven. Inhoud die past bij jouw persoonlijkheid, capaciteiten én context. Je persoonlijke doelen staan centraal en kunnen gaandeweg veranderen door de inzichten die je krijgt.
 
Ik coach je bij ontwikkelingsgerichte vraagstukken. Authenticiteit, autonomie, zingeving, werk-privé balans en bewustzijn boeien me hierin bijzonder. Daarbij ben ik praktisch ingesteld en sta ik met beide benen op de grond. 
Van mij kun je openheid en oprechtheid verwachten. Ik ga met respect en met positiviteit de samenwerking in de coaching aan. Ik confronteer met mildheid en humor en ben gericht op groei en ontwikkeling.
 
Ik ben officieel gecertificeerd en opgeleid coach en conflict coach en 6 jaar verbonden geweest als docent aan de coachopleiding met EIA – keurmerk (European Individual Accreditation) van BGL& Partners.
Recent heb ik de 3 jarige opleiding afgerond voor het intuïtief begeleiden van cliënten in de opleiding ‘Bewust zelfmanagement en communicatie’. 

Annemarie Noordam

Senior Coach | Trainer

Mijn ervaring is dat het prettig is om met een coach te praten om je te laten ondersteunen met waarmee je bezig bent. Ik stel je vragen die je jezelf niet stelt waardoor je net even anders kijkt. Ik ga ook altijd op zoek naar de vraag achter jouw vraag. Want juist daar kom je interessante antwoorden tegen.

Ik laat je zien wat het effect is van je communicatie en/of handelen zodat je bewust wordt of dat effect wenselijk voor je is. Ik geloof dat iedereen kan veranderen als je ook werkelijk bereid bent om naar jezelf te kijken.

Als coach vind ik het belangrijk om mensen te prikkelen naar een volgende stap van ontwikkeling, voor jezelf, een team of organisatie. Ik begeleid je hierbij, kijkend naar je persoonlijke doelen als ook de organisatiedoelen.
Ik ben een ervaren coach op het gebied van ondernemerschap, netwerken, kansen zien en creëren en communicatie.

Ik ben als opleidingskundige afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, aan de faculteit pedagogische wetenschappen. Daarbij ben ik geaccrediteerd voor TeamRollen van Belbin en gecertificeerd voor Reflecteren in Actie. Op dit moment rond ik de 3 jarige opleiding af voor het intuïtief begeleiden van cliënten in de opleiding ‘Bewust zelfmanagement en communicatie’. 

Tarieven

De gesprekken vinden plaats in onze eigen coachruimte in Meppel op de Zomerdijk. Gratis parkeren voor de deur. 

Tarieven Meppel
Intakegesprek: €57,50
Coachgesprek plm 1,5 uur: € 110,–
Traject drie gesprekken inclusief intake: € 350,–

Coaching via teams: zelfde tarieven. 
Voor particulieren en vrijgestelde organisaties via CRKBO rekenen we geen BTW. 

 

Coaching op locatie
Tarieven op aanvraag. Dit is afhankelijk van reistijden en aantal coachsessies op een dag als er bijvoorbeeld meerdere teamleden tegelijk begeleid worden. 

info@teamacademie.com

Contact?

Bel of mail Annemarie of Babette gerust voor vrijblijvende informatie. Ze nemen graag de mogelijkheden met je door. Als je een klik ervaart stellen ze samen met jou een coachcontract op.

info@teamacademie.com