Individuele coaching

 

COVID Richtlijnen
Wij werken veilig volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.
We houden 1,5 meter afstand, zorgen voor schone deurklinken en doen er alles aan om je zorgeloos te begeleiden.
We geven je bij aanvang geen hand, maar begroeten je met oogcontact en een hartelijk woord.

Coaching
Heb je vraagstukken over je functioneren? Loop je vast in patronen waar je geen grip op krijgt? Wij zijn gecertificeerde en goed opgeleide coaches en begeleiden je graag bij je vraagstuk. 
Onze manier van werken geeft je heldere inzichten in jezelf en de problematiek waar je tegen aanloopt. Deze inzichten geven ruimte om te veranderen wat je wilt veranderen.
 

Werkwijze en locatie
De werkwijze is een cyclus van zo’n 3 tot 5 sessies met bij voorkeur een korte tussentijd van 2 tot 4 weken. Incidenteel opfrissen met een langere tussentijd is ook mogelijk.

We werken bij voorkeur op onze locatie in Meppel of online via Teams. In overleg zijn ook andere locaties mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Babette van den Brink

Senior Coach | Trainer

Ik coach professionals, en heb me in het bijzonder gespecialiseerd in het coachen van leidinggevende vrouwen. Vraagstukken als authenticiteit, begrenzingen, zingeving en bewustzijn boeien me daarbij bijzonder.
In mijn coaching waardeer ik openheid, oprechtheid, nieuwsgierigheid en leergierigheid. Dat kun je ook van mij verwachten. Ik ga met respect en met positiviteit de samenwerking aan. Ik geef kritische feedback en ben gericht op groei en ontwikkeling.
 
Het doel van mijn coaching is dat jij je leven qua werk en privéleven inhoud geeft en bewuste keuzes maakt zodat ze passen bij jouw persoonlijkheid, capaciteiten én context. Dat bereiken we door aanspreekbaar te zijn op ons denken, voelen en handelen. Jouw doelen staat centraal en kunnen gaandeweg veranderen door de inzichten die je krijgt. 

Annemarie Noordam

Senior Coach | Trainer

Mijn ervaring is dat het prettig is om met een coach te praten om je te laten ondersteunen met waarmee je bezig bent. Ik stel je vragen die je jezelf niet stelt waardoor je net even anders kijkt. Ik ga ook altijd op zoek naar de vraag achter jouw vraag. Want juist daar kom je interessante antwoorden tegen.

Ik laat je zien wat het effect is van je communicatie en/of handelen zodat je bewust wordt of dat effect wenselijk voor je is. Ik geloof dat iedereen kan veranderen als je ook werkelijk bereid bent om naar jezelf te kijken.

Als coach vind ik het belangrijk om mensen te prikkelen naar een volgende stap van ontwikkeling, voor jezelf, een team of organisatie. Ik begeleid je hierbij, kijkend naar je persoonlijke doelen als ook de organisatiedoelen.
Ik ben een ervaren coach op het gebied van ondernemerschap, netwerken, kansen zien en creëren en communicatie.

Conflict coaching

 
Conflicten op de werkvloer zijn lastig en ondermijnen optimale samenwerking. Vaak ligt de oorzaak in zaken die onder de tafel blijven. Door deze open en eerlijk te benoemen, ontstaat begrip voor ieders standpunt. Dat is nodig om ruimte te maken voor optimale samenwerking.
Na een individuele intake stellen we een trajectplan op, gestoeld op de volgende uitgangspunten:
 
  • Bespreekbaar maken wat nog niet bespreekbaar is
  • Belang van open, eerlijke, transparante communicatie
  • Begrip voor elkaars belangen, waarden en drijfveren
  • Kwetsbaarheid kunnen tonen in (dreigende) conflictsituaties
  • Inzicht in emoties bij (dreigende) conflicten
De aanpak is specifiek gebaseerd op de aard van het (dreigende) conflict. De gebruikte interventies worden hierop afgestemd.
We gaan uit van coöperatieve volwassen inbreng van betrokkenen. In sommige gevallen kunnen we daarvoor eerst individuele begeleiding aanraden.
 
Wij zijn officieel gecertificeerd conflictcoach. 

Investering

Wij hanteren voor de individuele gesprekken op onze locatie in Meppel de volgende tarieven.

 

Voor coaching/begeleiding op de locatie van de opdrachtgever of voor meerdere werknemers maken we graag een passend aanbod. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Oriënterend – intake gesprek, ± 45 min.
€ 60,-

Serie van drie individuele sessies, ± 1 tot 1,5 uur
€ 360,-. Daarna hanteren we een vervolgtarief van € 110,- per sessie. 

Voor de online sessies hanteren we dezelfde tarieven. 

Prijzen zijn excl. BTW.
Locatie: Zomerdijk 9e Meppel. Vrij parkeren. 

Contact?

Bel of mail Annemarie of Babette gerust voor vrijblijvende informatie. Ze nemen graag de mogelijkheden met je door. Als je een klik ervaart stellen ze samen met jou een coachcontract op.

info@teamacademie.com