Hoe werkt het? 

We maken graag eerst kennis met je zodat jij de coach leert kennen en de coach jou. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. We houden dit gesprek op ons kantoor of desgewenst via zoom.
Besluit je na deze kennismaking om je coachtraject met ons aan te gaan? Dan kun je het volgende verwachten. 

Vraag hier het inschrijfformulier aan

Babette van den Brink

Senior Coach | Trainer

Het doel van mijn coaching is je zo te begeleiden dat je bewuste keuzes kunt maken om je werk en privéleven inhoud te geven. Inhoud die past bij jouw persoonlijkheid, capaciteiten én context. Je persoonlijke doelen staan centraal en kunnen gaandeweg veranderen door de inzichten die je krijgt.
 
Ik coach je bij ontwikkelingsgerichte vraagstukken op het gebied van leiderschap, authenticiteit, autonomie, persoonlijke leiderschap, zingeving, werk-privé balans en bewustzijn. Ook al zijn dit abstracte thema’s, ik sta wel met beide benen op de grond. Ik richt me erop dat je er wel iets mee kunt in het hier en nu.  
Ik confronteer met mildheid en humor en ben gericht op groei en ontwikkeling.
 
Opleiding
Ik ben officieel gecertificeerd en opgeleid coach en conflict coach en 6 jaar verbonden geweest als docent aan de coachopleiding met EIA – keurmerk (European Individual Accreditation) van BGL& Partners.
Recent heb ik de driejarige particuliere opleiding ‘Bewust zelfmanagement en communicatie’ afgerond. 

Annemarie Noordam

Senior Coach | Trainer

Mijn ervaring is dat het prettig is om met een coach te praten om je te laten ondersteunen met waarmee je bezig bent. Ik stel je vragen die je jezelf niet stelt waardoor je net even anders kijkt. Ik ga ook altijd op zoek naar de vraag achter jouw vraag. Want juist daar kom je interessante antwoorden tegen.

Ik laat je zien wat het effect is van je communicatie en/of handelen zodat je bewust wordt of dat effect wenselijk voor je is. Ik geloof dat iedereen kan veranderen als je ook werkelijk bereid bent om naar jezelf te kijken.

Als coach vind ik het belangrijk om mensen te prikkelen naar een volgende stap van ontwikkeling, voor jezelf, een team of organisatie. Ik begeleid je hierbij, kijkend naar je persoonlijke doelen als ook de organisatiedoelen.
Ik ben een ervaren coach op het gebied van ondernemerschap, netwerken, kansen zien en creëren en communicatie.

Opleiding
Ik ben als opleidingskundige afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, aan de faculteit pedagogische wetenschappen. Daarbij ben ik geaccrediteerd voor TeamRollen van Belbin en gecertificeerd voor Reflecteren in Actie. Op dit moment rond ik de particuliere 3 jarige opleiding ‘Bewust zelfmanagement en communicatie’ af. 

Werk je liever in kleine groepen? 

Dan past intervisie of supervisie wellicht beter bij je. Je werkt dan in kleine groepjes collega’s of vakgenoten continue aan het verbeteren in de samenwerking en communicatie.

Belangrijke vaardigheden bij samenwerken zoals reflecteren en zelfreflectie leer je sneller in een kleine veilige groep. De diepte ingaan met elkaar geeft waardevolle inzichten in jezelf en over je interactie met anderen.
Hoe kom je over? Hoe effectief is je communicatie?
In de groep worden je eigen patronen sneller zichtbaar. 

Interesse? We begeleiden je graag. Je kunt je per groep aanmelden via ons inschrijfformulier. We helpen je op weg, of begeleiden je bij een cyclus van een jaar (tweemaandelijks).   

Meer info

Competentie coaching

 

In de HRM cyclus worden verbeterplannen opgesteld met aandachtpunten waarin het team en de medewerker kunnen verbeteren.
Wij begeleiden medewerkers bij het ontwikkelen van de vaardigheden om hier mee aan de slag te kunnen.
Denk bijvoorbeeld aan competenties zoals klantgerichtheid, profilering, didaktiek, omgaan met weerstand, emotie regulatie, communicatie, motiveren, verkoopvaardigheden, ect.

We werken met een coachcontract per medewerker en monitoren de voorgang via de CoachingsMonitor. Tijdens het traject evalueren we regelmatig met de leidinggevende of de opdrachtgever. 

Conflictcoaching

 

Waar mensen samenwerken, kunnen conflicten ontstaan. Bij professionele samenwerking hoort dat je hier gezamenlijk en in alle redelijkheid met elkaar uit kunt komen. Zonder wrijving geen glans, soms zijn conflicten heel constructief.

Escalatie van een conflict kan echter leiden tot een onveilige sfeer en disfunctioneren. 
Onder begeleiding van een conflictcoach kunnen partijen weer in gesprek met elkaar met als doel een constructieve manier van communiceren te vinden.
Zodat er weer professioneel kan worden samengewerkt.

Conflictcoaching doen we uitsluitend face-to-face.

Intensief en leerzaam

Ik heb de coaching heel prettig gevonden. Eerlijk, confronterend en leerzaam. Ik sta nu steviger in mijn leidersrol. 

Persoonlijk

Ik voelde me gezien en gehoord en heb echt goede inzichten gekregen hoe ik mijn grenzen beter communiceer. Ik vond het heel prettig. 

Professioneel

Ik vond de begeleidingprofessioneel en afgestemd op mijn tempo. Ik heb mijn doelen zeker bereikt!