Individuele coaching

Ben je op zoek naar een persoonlijke coach?

COVID Richtlijnen
Wij werken veilig volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.
We houden 1,5 meter afstand, zorgen voor schone deurklinken en doen er alles aan om je zorgeloos te begeleiden.
We geven je bij aanvang geen hand, maar begroeten je met oogcontact en een hartelijk woord.

Coaching
Heb je vraagstukken over je functioneren? Loop je vast in patronen waar je geen grip op krijgt? Laat je coachen. Onze gecertificeerde en goed opgeleide coaches begeleiden je graag bij je vraagstukken. 
Onze manier van werken geeft je heldere inzichten in jezelf en de problematiek waar je tegen aanloopt. Deze inzichten geven ruimte om dat wat je wilt veranderen te veranderen.

Werkwijze en locatie
De werkwijze is een cyclus van zo’n 3 tot 5 sessies met bij voorkeur een korte tussentijd van 2 tot 4 weken. Incidenteel opfrissen met een langere tussentijd is ook mogelijk.

We werken op onze locatie in Meppel of Zwolle en nu ook online via Zoom of Teams. In overleg zijn ook andere locaties mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Babette van den Brink

Senior Coach | Trainer

Je bent op zoek naar een coach, maar hoe weet je of een coach bij je past?
Wie bij jou past kan ik niet voor je beantwoorden want dat bepaal je zelf. Ik kan je wel vertellen wat je van mij als coach kunt verwachten. Hopelijk helpt dat jou om een keuze te maken.
Mijn werk als coach staat niet veraf van hoe ik zelf in het leven sta. Ik waardeer openheid, oprechtheid, nieuwsgierigheid en leergierigheid. En dat kan ik alleen van een ander vragen als ik het ook zelf bied. In de coaching kun je van mij verwachten dat ik met respect en met positiviteit de samenwerking aan ga. Ik geef kritische feedback en ben gericht op groei en ontwikkeling.
Het doel van mijn coaching is dat jij je leven qua werk en privéleven inhoud geeft en bewuste keuzes maakt zodat ze passen bij jouw persoonlijkheid, capaciteiten én context. En dat doel bereiken we alleen door samen aan de slag te gaan en aanspreekbaar te zijn op ons denken, voelen en handelen. Zo bereiken we in het coachingsproces de doelen die we bij aanvang besproken en afgesproken hebben.

Annemarie Noordam

Senior Coach | Trainer

Mijn ervaring is dat het prettig is om met een coach te praten om je te laten ondersteunen met waarmee je bezig bent. Ik stel je vragen die je jezelf niet stelt waardoor je net even anders kijkt. Ik ga ook altijd op zoek naar de vraag achter jouw vraag. Want juist daar kom je interessante antwoorden tegen.

Ik laat je zien wat het effect is van je communicatie en/of handelen zodat je bewust wordt of dat effect wenselijk voor je is. Ik geloof dat iedereen kan veranderen als je ook werkelijk bereid bent om naar jezelf te kijken. Als coach vind ik het belangrijk om mensen te prikkelen naar een volgende stap van ontwikkeling, voor jezelf, een team of organisatie. Ik begeleid je hierbij, kijkend naar je persoonlijke doelen als ook de organisatiedoelen.
Ik ben een ervaren coach op het gebied van ondernemerschap, netwerken, kansen zien en creëren en communicatie.

Conflict coaching

 
Conflicten op de werkvloer zijn lastig en ondermijnen optimale samenwerking. Vaak ligt de oorzaak in zaken die onder de tafel blijven. Door deze open en eerlijk te benoemen, ontstaat begrip voor ieders standpunt. Dat is nodig om ruimte te maken voor optimale samenwerking.
Na een individuele intake stellen we een trajectplan op, gestoeld op de volgende uitgangspunten:
 
  • Bespreekbaar maken wat nog niet bespreekbaar is
  • Belang van open, eerlijke, transparante communicatie
  • Begrip voor elkaars belangen, waarden en drijfveren
  • Kwetsbaarheid kunnen tonen in (dreigende) conflictsituaties
  • Inzicht in emoties bij (dreigende) conflicten
De aanpak is specifiek gebaseerd op de aard van het (dreigende) conflict. De gebruikte interventies worden hierop afgestemd.
We gaan uit van coöperatieve volwassen inbreng van betrokkenen. In sommige gevallen kunnen we daarvoor eerst individuele begeleiding aanraden.
 
We zijn officieel gecertificeerd conflictcoach. 
 

Contact?

Bel of mail Annemarie of Babette gerust voor vrijblijvende informatie. Ze nemen graag de mogelijkheden met je door. Als je een klik ervaart stellen ze samen met jou een coachcontract op.

info@teamacademie.com