Zelf medewerkers begeleiden als trainer? 

Goed opgeleide en getrainde medewerkers maken de organisatie wendbaar. Met interne trainingen worden de meeste en de beste meters gemaakt. Daarom loont het om goede interne trainers in huis te hebben. Het mooie is dat iedere medewerker met vakkennis, ook kan leren trainen.

“Ik ben aangenaam verrast door de deskundigheid van de trainers en de toepasbaarheid. Vooral veel praktische tips om ontspannen en authentiek voor groepen te staan. Ik doe nu zoveel meer dan alleen mijn verhaal vertellen en de powerpoint gebruiken.”

Werkvormen Bootcamp.
Betere en leukere trainingen geven
1 dag

Laat je inspireren door deze bootcamp in 1 dag. Je wilt je deelnemers actief betrekken bij de inhoud van je trainingen. Je wilt interactie, discussie en theorie vertalen naar praktijk. Een passende werkvorm is hierbij essentieel. In 1 dag laten we zien hoe je dit voor elkaar krijgt. We overladen je met werkvormen in de vorm van demonstraties, je gaat zelf experimenteren met je collega deelnemers en je vertaalt bestaande werkvormen naar je eigen praktijk zodat je ze direct kunt toepassen in je werk.

Trainerservaring is niet nodig, comfortabel voor een groep kunnen staan is wel handig. 

Klik hier voor meer info over deze bootcamp

Leid je professional op tot interne trainer. Resultaatgericht basis programma
2 dagen

In elke organisatie werken professionals. Mensen die over specifieke onderwerpen veel kennis en kunde hebben. Hoe mooi is het als je deze expertise kunt inzetten bij het opleiden van je collega’s of nieuwe medewerkers.

Voor een groep staan is niet voor iedereen even gemakkelijk of comfortabel. In de twee daagse leer je de basis van het trainersvak zodat je ontspannen en met zelfvertrouwen voor de groep staat. En dat je er nog plezier in hebt ook. 

Klik hier voor meer info over deze tweedaagse

Leid je professional op tot top trainer
Intensief programma

4 dagen

Je wilt je (verder) ontwikkelen in het trainersvak en groeien in je rol. Deze 4-daagse training zorgt ervoor dat je snel en vakkundig training ontwerpt en deze kunt uitvoeren als authentiek en professioneel trainer.

Een professioneel trainer is een veelzijdige trainer. Je past je trainersstijl moeiteloos aan op de groep, niveau verschillen, en op verschillen in leerdoelen. Tegelijkertijd ontwikkel je een heel eigen persoonlijke trainersstijl.

Klik hier voor meer info over deze vierdaagse