Individuele coaching

Onze aanpak

We begeleiden je bij terugkerende vraagstukken in je werk en/of leven. Bijvoorbeeld vragen over: 

 • de balans in je werk-privé,
 • (persoonlijk) leiderschap,
 • belemmerende oude overtuigingen,
 • hardnekkige patronen,
 • irritaties of onzekerheden,
 • ontwikkelen van je bewustzijn,
 • balans gevoel-verstand,
 • contact en interactie met anderen,
 • omgaan met hiërarchie,
 • etc. 

We zijn professioneel opgeleid om je zuiver en deskundig te begeleiden. Jouw persoonlijke vraagstukken staan centraal. 

In onze begeleiding is het ‘nu’ belangrijk. Hoe ga je om met jezelf en de situaties die je meemaakt?
Ons doel is ruimte te creëren om je eigen patronen te bestuderen, inzicht te krijgen en vervolgens keuzes te maken om het op jouw manier anders te doen. 

Babette van den Brink

Het doel van mijn coaching is je zo te begeleiden dat je bewuste keuzes kunt maken om je werk en privéleven de inhoud te geven die past bij jouw persoonlijkheid, capaciteiten én context. Je persoonlijke doelen staan centraal en kunnen gaandeweg veranderen door de inzichten die je krijgt.
 
Ik coach ontwikkelingsgerichte vraagstukken op het gebied van leiderschap, authenticiteit, autonomie, persoonlijke leiderschap, zingeving, werk-privé balans en bewustzijn. Ook al zijn dit abstracte thema’s, ik sta met beide benen op de grond. Ik vind het belangrijk dat je er in het hier en nu mee uit de voeten kunt.
Ik confronteer met mildheid en humor en ben gericht op groei en ontwikkeling.
 
 
Opleiding
Ik ben officieel gecertificeerd en opgeleid coach en conflict coach en 6 jaar verbonden geweest als docent aan de coachopleiding met EIA – keurmerk (European Individual Accreditation) van BGL& Partners.
Drie jaar geleden heb ik een intensieve 3-jarige particuliere coachopleiding ‘Bewust zelfmanagement en communicatie’ afgerond.

Annemarie Noordam

Mijn ervaring is dat het prettig is om met een coach te praten om je te laten ondersteunen met waarmee je bezig bent. Ik stel je vragen die je jezelf niet stelt waardoor je net even anders kijkt. Ik ga ook altijd op zoek naar de vraag achter jouw vraag. Want juist daar kom je interessante antwoorden tegen.

Ik laat je zien wat het effect is van je communicatie en/of handelen zodat je bewust wordt of dat effect wenselijk voor je is. Ik geloof dat iedereen kan veranderen als je ook werkelijk bereid bent om naar jezelf te kijken.

Als coach vind ik het belangrijk om je te prikkelen naar een volgende stap van ontwikkeling, voor jezelf, het team of de organisatie. Ik ben een ervaren coach op het gebied van ondernemerschap, netwerken, kansen zien en creëren en communicatie.

Opleiding
Ik ben als opleidingskundige afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, aan de faculteit pedagogische wetenschappen. Daarbij ben ik geaccrediteerd voor TeamRollen van Belbin en gecertificeerd voor Reflecteren in Actie. Onlangs heb ik de intensieve particuliere 3-jarige coachopleiding ‘Bewust zelfmanagement en communicatie’ afgerond.

Maak de eerste stap

Kennismaken is altijd gratis en vrijblijvend. 
Besluit je na de kennismaking verder te gaan? Dan kun je het volgende verwachten.

Coaching

In of na de telefonische kennismaking plannen we een coaching gesprek in. Het kan prettig zijn om in een serie van drie of vijf sessies te werken. We plannen deze sessies alvast in zodat je zeker bent van een plek op de dag die je uitkomt. Dit gaat altijd in overleg. 

De coaching vindt plaats op onze locatie op het station van Meppel. Een fijne, warme ruimte, die zowel per trein als per auto goed bereikbaar is. 

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Investering

Telefonische kennismaking:

gratis

Zakelijk (1,5 uur)

€  142,- excl. BTW

Discover rapportage:

€ 195,- excl. btw

Voor particuliere klanten maken we graag een aanbod op maat. Vanwege onze CRKBO erkenning bieden wij onze coaching aan particulieren BTW vrij aan. 

Gesprekken duren veelal 1,5 uur.

Zowel de intake als de coaching kan desgewenst in de avonduren plaatsvinden.

 
Bovenstaande tarief geldt voor de locatie Meppel. Voor coaching  Op eigen locatie gelden andere tarieven. We informeren je daar graag over.   

Discover rapportage

Wil je inzicht in je persoonlijke gedragsstijl en je drijfveren? Dan kun je bij ons een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel van DISCOVER laten maken. Dit is een online analyse-instrument dat snel en laagdrempelig inzicht geeft in je voorkeuren en je drijfveren. Je ontvangt bij het eerste coachgesprek de uitgebreide rapportage. Hieronder vind je meer informatie. 

Optioneel bij coaching: een Discover rapportage over gedrag en drijfveren. 

DISCOVER is een online analyse-instrument dat inzicht geeft in je gedrag en je  drijfveren (waarom doe je wat je doet).
Het is een ontwikkelinstrument dat snel en laagdrempelig inzicht geeft in je persoonlijkheid, waar je staat, waar je naartoe kunt groeien en welke stappen daarvoor nodig zijn. Het rapport bestaat uit twee onderdelen:

 • Gedragsanalyse: Inzicht in hoe iemand zich gedraagt en wat dit betekent voor onderlinge communicatie en samenwerking.
 • Drijfverenanalyse: Inzicht in wat iemand wil, nastreeft, enthousiast van wordt en waar juist desinteresse ligt.

Inzicht hierin maakt dat je gerichte stappen kunt zetten in je ontwikkeling omdat duidelijk wordt waar je potentieel, je kwaliteit en je valkuil ligt.
De DISCOVER rapportage vraagt een investering van € 195,- excl. btw.
Wij zijn hiervoor gecertificeerd door PLATO, waar we tevens de rapportage afnemen.

Intensief en leerzaam

Ik heb de coaching heel prettig gevonden. Eerlijk, confronterend en leerzaam. Ik sta nu steviger in mijn leidersrol.

Persoonlijk

Ik voelde me gezien en gehoord en heb echt goede inzichten gekregen hoe ik mijn grenzen beter hanteer en communiceer. Ik vond het heel prettig.

Professioneel

Ik vond de begeleiding professioneel en afgestemd op mijn tempo. Ik heb mijn doelen zeker bereikt!