Individuele begeleiding & coaching

We begeleiden je bij terugkerende vraagstukken in je werk en/of leven. Bijvoorbeeld vragen over: 

  • de balans in je werk-privé,
  • (persoonlijk) leiderschap,
  • belemmerende oude overtuigingen,
  • hardnekkige patronen,
  • irritaties of onzekerheden,
  • ontwikkelen van je bewustzijn,
  • balans gevoel-verstand,
  • contact en interactie met anderen,
  • omgaan met hiërarchie,
  • etc. 

We zijn professioneel opgeleid om je zuiver en deskundig te begeleiden. Jouw persoonlijke vraagstukken staan centraal. 

In onze begeleiding is het ‘nu’ belangrijk. Hoe ga je om met jezelf en de situaties die je meemaakt? Onze intentie is ruimte creëren om je eigen patronen te bestuderen, inzicht te krijgen en vervolgens keuzes te maken om het op jouw manier anders te doen. 

Persoonlijk

Zelfreflectie

Ontwikkeling

Babette van den Brink

Ik begeleid je graag bij ontwikkelingsgerichte vraagstukken op het gebied van leiderschap, authenticiteit, autonomie, persoonlijke leiderschap, zingeving, werk-privé balans en bewustzijn. Ook al zijn dit abstracte thema’s, ik sta met beide benen op de grond. Ik vind het belangrijk dat je er in het hier en nu mee uit de voeten kunt.
Ik confronteer met mildheid en humor en ben gericht op groei en ontwikkeling.
 
Mijn insteek is om je zo te begeleiden dat je bewuste keuzes kunt maken hoe je je werk en privéleven de inhoud kunt geven die past bij jouw persoonlijkheid en context. Je persoonlijke doelen staan hierin centraal.
 
 
Opleiding
Ik ben gecertificeerd en opgeleid coach en conflict coach en 6 jaar verbonden geweest als docent aan de coachopleiding met EIA – keurmerk (European Individual Accreditation) van BGL& Partners.
In 2021 heb ik de intensieve 3-jarige particuliere coachopleiding ‘Bewust zelfmanagement en communicatie’ en ‘Individueel Begeleiden’ afgerond, gericht op het begeleiden van individuen bij ontwikkel- en levensvragen. 

Eén op één coaching van Babette

Ze legt snel de vinger op de juiste plek en voelt perfect aan waar het wringt. Het gesprek is ontspannen en plezierig. Ik kan weer verder, maar sluit niet uit dat ik tijdens mijn verdere ontwikkelingsproces nogmaals bij haar aanklop. Aanrader. 

Anneke van der Waardt

Annemarie Noordam

Mijn ervaring is dat het prettig is om met een coach te praten om je te laten ondersteunen met waarmee je bezig bent. Ik stel je vragen die je jezelf niet stelt waardoor je net even anders kijkt. Ik ga ook altijd op zoek naar de vraag achter jouw vraag. Want juist daar kom je interessante antwoorden tegen.

Ik laat je zien wat het effect is van je communicatie en/of handelen zodat je bewust wordt of dat effect wenselijk voor je is. Ik geloof dat iedereen kan veranderen als je ook werkelijk bereid bent om naar jezelf te kijken.

Als coach vind ik het belangrijk om je te prikkelen naar een volgende stap van ontwikkeling, voor jezelf, het team of de organisatie. Ik ben een ervaren coach op het gebied van ondernemerschap, netwerken, kansen zien en creëren en communicatie.

Opleiding
Ik ben als opleidingskundige afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, aan de faculteit pedagogische wetenschappen. Daarbij ben ik geaccrediteerd voor TeamRollen van Belbin en gecertificeerd voor Reflecteren in Actie. Onlangs heb ik de intensieve particuliere 3-jarige coachopleiding ‘Bewust zelfmanagement en communicatie’ afgerond.

Doelgericht
Communicatie
Creatieve Inspiratie

Team Academie
Stationsweg 70,
7941 HG Meppel
Telefoon:
06 – 21285743 (Annemarie Noordam)
06 – 20537322 (Babette van den Brink)

kvk: 73451134 Noordam & Van den Brink

Noordam & van den Brink is opgenomen in het Register Instellingen met Team Academie omdat we voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.