Een nieuwe loot aan de boom

Ook in roerige tijden gaat de natuur gewoon haar normale gang. De lucht ruikt  naar de komende lente en de bomen lopen uit.
Toevallig of niet, hebben wij ook een nieuwe loot aan onze boom. Al jaren een grote wens: de 8-daagse training voor het vergroten van bewustzijn, zelfmanagement en communicatie.
Een bewezen ervaringsgerichte training die de basis vormt voor alles wat je doet in je leven en je bewustzijn enorm activeert.
We hebben nu 6 dagen gedraaid en wat was dat leuk, intensief, spannend en waardevol.
Het programma staat als een huis: in opeenvolgende onderwerpen krijg je steeds meer inzicht in jezelf.
 
 
Wil je meer weten, neem een kijkje op deze pagina. Of bel ons even. We vertellen er graag over. 
 
 
 
Hartelijke groeten,
Annemarie & Babette
 
 
 

TEAM ACADEMIE werkt al bijna 17 jaar aan communicatie & omgang met elkaar in teams. Je kunt de Team Academie vragen voor het trainen van vaardigheden om professioneel en met plezier samen te werken. Zowel Annemarie als Babette werken als coach en teamcoach en werken met intervisie en supervisie aan samenwerking, werksfeer en werkplezier. 

Het is onze missie om teams veilig, professioneel, en met plezier te laten samenwerken. Meer info vind je op www.teamacademie.com.

Deze website maakt gebruikt van Cookies voor analytische gegevens van onze bezoekers. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacy.