Talent ontwikkeling met CliftonStrengths©

CliftonStrengths van Gallop is een wetenschappelijk assessment die laat zien dat als mensen hun unieke talenten inzetten ze succesvoller en tevredener zijn.

mail ons
Online invullen vragenlijst | Persoonlijke rapportage |  Inclusief individueel terugkoppelgesprek per teamlid  | Team bijeenkomst van 6 uur | Op uw of onze locatie in het historische stationsgebouw van Meppel | Intake vooraf met opdrachtgevers 

Opzet van een CliftonStrenghts traject

Na 60 jaar wetenschappelijk onderzoek vanuit het instituut Gallup draagt het CliftonStrenghts assessment bij aan de persoonlijke effectiviteit van individuen, teams en organisaties. De focus ligt op het inzetten van je sterke kanten en het leren omgaan met de minder sterke. Heel anders dan we vaak gewend zijn, namelijk dat de aandacht gaat naar datgene waar je toch nooit heel erg goed in zal worden. Hoe frustrerend is dat?

Everybody is a Genius. But If You Judge a Fish by Its Ability to Climb a Tree, It Will Live Its Whole Life Believing that It is Stupid

Hoe ziet een CliftonStrenghts traject er concreet uit?

Voor de CliftonStrenghts© werken we samen met Making Sense Together, trainingsbureau uit Amsterdam.

  1. De teamleden vullen de vragenlijst individueel online in. Dit vraagt een tijdsinvestering van ongeveer 45 minuten. 
  2. Individueel terugkoppelgesprek. Na invulling ontvangen wij de uitgebreide rapportage die zowel in het Engels als in het Nederlands weergegeven wordt. We sturen deze door naar de deelnemer en plannen een individueel terugkoppelgesprek. Dit kan zowel online als fysiek. Een terugkoppelgesprek duurt ongveer 1,5 uur.
  3. Teamdag: Het hele team dompelt zich gezamenlijk onder in de inzichten. 

We begeleiden deze dag met kennis van zaken, de nodige humor en beeldende voorbeelden. Ons streven is een veilige setting waarin alles gezegd kan worden dat nodig is voor een prettige en professionele samenwerking.

Teamvragen

Tijdens de individuele terugkoppelgesprekken stellen we een aantal dezelfde vragen aan de teamleden over hoe ze de samenwerking beleven. Deze informatie nemen we mee in de onderwerpen van de teamdag. Daarom is er geen standaard programma voor deze dag.

Referenties

We hebben diverse referentieprojecten. Opdrachtgevers, telefoonnummers en contactpersonen leveren we graag op verzoek aan.

Praktische informatie

  • Voorafgaand aan een traject of aanvraag houden wij altijd een gesprek met de opdrachtgever/aanvrager. Dit gesprek kan ook eventueel via Teams of telefonisch. 
  • De terugkoppelgesprekken worden uitgevoerd door 1 trainer/coach per teamlid.
  • De gezamenlijke teamdag wordt begeleid door twee trainers, beide zijn tevens opgeleid als trainingsacteurs.
  • Tijdens de teamdag zijn er concrete praktijkgerichte en reflectieve oefeningen met elkaar. Er is tijd en ruimte voor persoonlijke en team ervaringen.
  • De inhoud van het programma en de aard van de oefeningen zijn afwisselend.
  • Bijdrage traject op aanvraag. Discover Rapportage nemen we af voor €195,- per persoon. Het teamwiel kost €75,- per team.
  • Voor informatie: Neem contact op met Babette van den Brink of Annemarie Noordam.

de trainers in dit traject zijn:

(Soms werken we in een andere samenstelling met gewaardeerde collega’s.)

Trainer/coach/trainingsacteur

Annemarie Noordam

Annemarie@teamacademie.com
06-212 857 43

Trainer/coach/trainingsacteur

Babette van den Brink

babette@teamacademie.com
06- 205 373 22

Locatie 

De training kan op uw locatie plaatsvinden of in onze trainingsruimte op het station van Meppel. Een externe locatie draagt bij aan het teamgevoel, en de aandacht kan onverdeeld naar elkaar en naar jezelf gaan.
Koffie/thee en wat lekkers is inclusief. Er is vrij parkeren en met de trein is nog gemakkelijker.
Aan deze locatie zijn geen meerkosten verbonden.

Aanmelden? stuur ons een mail

Doelgericht
Communicatie
Creatieve Inspiratie

Team Academie Organisatie development

Stationsweg 70, 7941 HG Meppel
Telefoon:
06-20537322 (Babette)
06-21285743 (Annemarie)

kvk: 73451134 Noordam & Van den Brink

Noordam & van den Brink is opgenomen in het Register Instellingen met Team Academie omdat we voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.