Young professionals

We begeleiden ook startende leidinggevenden, teamleiders en professionals bij de uitdagingen die ze kunnen ervaren in hun functie. We zien vaak jonge mensen worstelen om zich te bewijzen, ze willen niet falen en ze durven niet altijd kritische vragen te stellen. Begeleiding van jonge mensen en ook de wat meer sensitievere mensen kan voorkomen dat ze het werk te persoonlijk gaan nemen met mogelijk overbelasting als gevolg. 

Mail voor meer informatie

Onze visie op samenwerken

Over het algemeen brengt je een groot deel van je leven door op je werk. Je collega’s zien je doorgaans vaker en langer dan je vrienden of zelfs je familie. Daardoor kan de scheidslijn tussen werk en privé vervagen. Als je daarbij je persoon en je functie onvoldoende van elkaar kunt onderscheiden (je bent je werk geworden in plaats van dat je je werk hebt), kan samenwerken best een uitdaging zijn.

Lees meer

Doelgericht
Communicatie
Creatieve Inspiratie

Team Academie
Stationsweg 70,
7941 HG Meppel
Telefoon:
06 – 21285743 (Annemarie Noordam)
06 – 20537322 (Babette van den Brink)

kvk: 73451134 Noordam & Van den Brink

Noordam & van den Brink is opgenomen in het Register Instellingen met Team Academie omdat we voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.