Wat onze klanten zeggen

We zijn prettig en deskundig begeleid in ons teamtraject. Inlevend waar mogelijk en confronterend waar nodig. De samenwerking is aanmerkelijk versterkt. Er ligt nu een stevige basis voor de toekomst.

In het kader van de teamontwikkeling van ons Managementteam hebben wij Annemarie en Babette gevraagd ons te begeleiden met het Management Traject. Ze hebben ons uitstekend begeleid.
In de praktijk heeft dit tot begrip voor elkaar geleid, en er wordt beter beoordeeld wie een bepaalde taak op zich kan nemen”.

Ik ben deze fantastische trainsters erg dankbaar voor hun bijdrage aan de Kindertelefoon! Annemarie & Babette hebben ons echt verder geholpen. Ik had niet verwacht dat we zo ver zouden komen.
Annemarie en Babette hebben een heldere kijk op communicatie binnen en buiten een organisatie. Ik denk met plezier terug aan de praktische invulling van hun training, terwijl er stiekem een hoop theorie aan ten grondslag ligt. Het één kan niet zonder het ander. Dat maakt het alles behalve saai!
Professioneel, gedreven, enthousiast en persoonlijk! Dat maakt Team Academie zo goed.
Ze zijn creatief, kunnen goed improviseren & bijsturen. Ze zijn altijd enthousiast, hebben lef, en voelen exact aan wat ik als klant nodig heb.
De trainers zijn enthousiast, ze bieden een goede structuur en opbouw. We hebben echt goede handvatten gekregen.

Wat ik heel verrassend vond was de beeldende manier van trainen in de eerste bijeenkomst. Dat had ik niet verwacht, en vond ik erg leerzaam. De sfeer was veilig, de trainers vakkundig en respectvol.

Praktisch en resultaat gericht, gedreven en ervaren, een hoge intensiteit, dynamiek en plezier.
Ze spelen flexibel en situationeel in op veranderingen en inzichten, altijd met het oog op het doel. Ze doen dit  praktische en doelgericht, afwisselend en met een grote dosis humor en zelfreflectie

Niet eerder zo’n luchtige en grappige workshop gevolgd over veranderen! De vloer wordt beplakt en voor ik er erg in had speelt Babette de tegenstribbelende medewerker en Annemarie de teamleider.  De één daagt de ander uit te veranderen, omdat de organisatie dat nodig heeft. Humoristisch en veel tips om een constructief resultaat te boeken. 

Dank voor jullie energieke en inspirerende uitleg. Terugkijkend op mijn jaar was deze cursus één van de hoogtepunten! 

Ik ben buitengewoon verrast door hun inlevingsvermogen en kennis van de situatie. Inhoudelijk zijn ze heel goed voorbereid!
Ze zijn enthousiast, kundig, vernieuwend, grappig, motiverend. Ze laten mensen in hun waarde en zijn geen geoliede machine die enkel aan ons wil opdringen waar ze zélf goed in zijn. Ze luisteren waar de uitdagingen zitten en spelen daar vakkundig op in.

Voor wie wij werk(T)en

Impressie

 

Doelgericht
Communicatie
Creatieve Inspiratie

Team Academie
Stationsweg 70,
7941 HG Meppel
Telefoon:
06 – 21285743 (Annemarie Noordam)
06 – 20537322 (Babette van den Brink)

kvk: 73451134 Noordam & Van den Brink

Noordam & van den Brink is opgenomen in het Register Instellingen met Team Academie omdat we voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.