Zelf teams begeleiden als trainer?

Goed opgeleide en getrainde medewerkers maken de organisatie wendbaar.
Met interne trainingen worden de meeste en de beste meters gemaakt. Daarom loont het om goede interne trainers in huis te hebben.

Het mooie is dat iedere medewerker met vakkennis, ook kan leren trainen. En omdat we het zelf zo’n prachtig vak vinden, doen we het graag!

“Ik ben aangenaam verrast door de deskundigheid van de trainers en de toepasbaarheid. Vooral veel praktische tips om ontspannen en authentiek voor groepen te staan. Ik doe nu zoveel meer dan alleen mijn verhaal vertellen en de powerpoint gebruiken.”

Werkvormen Bootcamp
1 dag

 

Laat je inspireren door deze bootcamp in 1 dag. Je wilt je deelnemers actief betrekken bij de inhoud van je trainingen.
Je wilt interactie, discussie en theorie vertalen naar praktijk. Een passende werkvorm is hierbij essentieel.

 

In 1 dag laten we zien hoe je dit voor elkaar krijgt. We overladen je met werkvormen in de vorm van demonstraties, je gaat zelf experimenteren met je collega deelnemers en je vertaalt bestaande werkvormen naar je eigen praktijk zodat je ze direct kunt toepassen in je werk.

 

Trainerservaring is niet nodig, comfortabel voor een groep kunnen staan is wel prettig. Als je nog niet zo ver bent, raden we je onze Opleiding tot Interne Trainer aan. 

Klik hier

Opleiding tot Interne Trainer
2 dagen

 

In elke organisatie werken professionals. Mensen die over specifieke onderwerpen veel kennis en kunde hebben. Hoe mooi is het als je deze expertise kunt inzetten bij het opleiden van je collega’s of nieuwe medewerkers.

 

Voor een groep staan is niet voor iedereen even gemakkelijk of comfortabel. Een inspirerend programma ontwerpen vraagt om kennis en creativiteit.

 

In deze tweedaagse leer je het trainersvak om ontspannen en met zelfvertrouwen voor de groep te staan. Zodanig dat het bij jouw persoonlijke stijl past en je er plezier in hebt.  

Klik hier