Individuele coaching Begeleiding

Begeleiding bij terugkerende vraagstukken in werk en/of leven.
 
Soms kom je er in de samenwerking niet uit, of word je zozeer getriggerd waardoor het niet goed meer lukt in contact te blijven met de ander en/of met jezelf.
Individuele begeleiding kan dan prettig zijn om je patronen te bestuderen, inzicht te krijgen en vervolgens ook de keuzes te maken die voor jou werken.
 
We begeleiden bijvoorbeeld bij vragen over:
  • de balans in je werk-privé,
  • (persoonlijk) leiderschap,
  • belemmerende oude overtuigingen,
  • hardnekkige patronen die zich steeds lijken te herhalen,
  • irritaties en onzekerheden,
  • ontwikkeling van bewustzijn,
  • balans gevoel-verstand,
  • contact en interactie met anderen,
  • omgaan met hiërarchie.

Babette van den Brink

De coaching is gericht op vraagstukken op het gebied van leiderschap, authenticiteit, autonomie, persoonlijke leiderschap, zingeving, werk-privé balans en bewustzijn.

In mijn begeleiding staat het maken van bewuste keuzes voor jezelf centraal. Bijvoorbeeld over hoe je werk en privéleven de inhoud geeft die het beste bij jou past. Jouw persoonlijke doelen staan daarbij centraal.

Opleiding
Ik ben gecertificeerd en opgeleid coach en conflict coach en ben 6 jaar verbonden geweest als docent aan de coachopleiding met een EIA – keurmerk (European Individual Accreditation) van BGL& Partners.
 
In 2021 heb ik de intensieve 3-jarige particuliere coachopleiding ‘Bewust zelfmanagement en communicatie’ en ‘Individueel Begeleiden’ afgerond, gericht op projectievrij begeleiden van mensen bij ontwikkel- en levensvragen.

Babette legt snel de vinger op de juiste plek en voelt perfect aan waar het wringt. Het gesprek is ontspannen en plezierig. Ik kan weer verder, en sluit niet uit dat ik tijdens mijn verdere ontwikkelingsproces nogmaals bij haar aanklop. Aanrader.

Anneke van der Waardt

Annemarie Noordam

Als coach vind ik het belangrijk om je te prikkelen naar een volgende stap van ontwikkeling, voor jezelf, het team of de organisatie. Ik stel je vragen die je jezelf niet stelt waardoor je net even anders kijkt. Ik ga op zoek naar de vraag achter jouw vraag. Want juist daar kom je interessante antwoorden tegen. Ik ben een ervaren coach op het gebied van ondernemerschap, netwerken, kansen zien en creëren en communicatie.

Opleiding
Ik ben als opleidingskundige afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, aan de faculteit pedagogische wetenschappen. Daarbij ben ik geaccrediteerd voor TeamRollen van Belbin en gecertificeerd voor Reflecteren in Actie. In 2022 heb ik de intensieve particuliere 3-jarige coachopleiding ‘Bewust zelfmanagement en communicatie’ afgerond.

Annemarie is een ervaren coach die op een prettige, menselijke manier begeleidt. Door het stellen van de juiste vragen geeft ze inzicht in gedragspatronen. Deze hernieuwde inzichten geven handvatten om verandering te weeg te brengen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Merrill Kasanwidjojo

TEAM ACADEMIE

Bezoekadres:
Stationsweg 70, 7941 HG Meppel
Telefoon:
06 – 21285743 (Annemarie Noordam)
06 – 20537322 (Babette van den Brink)

kvk: 73451134
Noordam & Van den Brink

Noordam & van den Brink is opgenomen in het Register Instellingen met Team Academie omdat we voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Daarom bieden we onze trainingen BTW vrij aan.