Bij Wim werkplekken in stationsgebouw van Meppel gaat over in andere handen

Persbericht

Annemarie Noordam en Babette van den Brink van de Team Academie uit Meppel nemen het initiatief ‘Bij Wim’ (Werken in Meppel) over van de oprichters Marijn Roze, Saskia de Jonge en Hilde Jagerman. ‘Bij Wim’ is 4 jaar geleden gestart om ruimte te bieden aan lokale ondernemers. Daarvoor zijn boven het NS station werkruimtes ingericht.

Op de eerste etage van het stationsgebouw zijn 6 kantoorruimtes gevestigd waarvan 1 grote vergaderzaal die ook geschikt is voor trainingen en workshops. De Team Academie maakt hiervan zelf ook veelvuldig gebruik voor het geven van trainingen en workshops. De bereikbaarheid per trein, de parkeermogelijkheden en de centrale ligging in het noorden van het land zijn hiervoor ideaal.

De vergaderruimte is ook te boeken door externen. Hiervoor werken Annemarie en Babette samen met Hilde Jagerman van Creatief Brein. Hilde werkt al 4 jaar met veel plezier op het station en was destijds een van de oprichters van Bij Wim. Het is een sfeervol ingerichte ruimte die van binnen verrassend rustig is, gezien de levendigheid op het naastgelegen perron. De zaal is geschikt voor maximaal 12 personen.

Deze website maakt gebruikt van Cookies voor analytische gegevens van onze bezoekers. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacy.