De netwerkmuur time lapse

Coronatijden vraagt om ondernemerschap, en hoe.

 
Als ons iets duidelijk wordt in deze tijd is het wel dat flexibel zijn key is. We hebben ‘gouden tijden’ achter ons liggen, klanten kwamen wellicht vanzelf wel op je pad. Dat kan nu helemaal anders zijn.
We spreken de laatste tijd veel zzp’ers en ondernemers die worstelen met hun marketing. We werken met hun met een hele simpele, maar uiterst effectieve tool. De netwerkmuur.
 
 
 
In drie uur tijd bouw jij samen met de trainer van de Team Academie een muur op vanuit je bestaande contacten, aangevuld met alle mogelijk interessante contacten. Dit hoeven niet direct klanten te zijn, maar wel mensen die je verder helpen richting betalende klanten vanwege hun kennis, netwerk of inzicht. We geven je belangrijke inzichten in netwerken en marketing en maken daar direct acties van. Laagdrempelig en passend bij jouw eigen stijl van werken.
 
 

Ageet, werkzaam als zzp’er officemanagement: ‘Tijdens deze individuele workshop werd ik me pijnlijk bewust dat mijn berichten op LinkedIn allemaal over hetzelfde gingen, dat mijn nieuwsbrief alleen naar klanten gaat die me al kennen, en dat ik met 1 mail probeerde de aandacht te trekken van nieuwe klanten. Ik weet nu hoe ik veel gerichter kan werken aan mijn bekendheid. En dat dit ook een lange adem nodig heeft. Ik heb nu een structureel plan en heel veel positieve energie!’

 

Trudy, werkzaam in de verslavingszorg voor jongeren Praktijk voor intuïtieve begeleiding/coaching Amidra: ‘Mijn bedrijf was onvoldoende zichtbaar. Daarom klopte ik aan bij Annemarie van de Team Academie. Zij heeft mij een aantal dingen heel duidelijk aangereikt. Ik weet nu wat ik wil met mijn praktijk, ik heb helder zicht op mijn doelgroep: ik richt me op jongeren die te maken hebben met een verslaving. Maar ook weet ik nu wat ik te vertellen heb en hoe ik mijn doelgroep bereik. Annemarie heeft me zeer geduldig, stap voor stap, heel inzichtelijk gemaakt waar ik naar toe wil werken. De acties werden ook nog eens leuk vormgegeven, fijn om me daar door te laten inspireren’.

 
 
 
Ook iets voor jou?
 
Praktische informatie
Aantal: 1 persoon.
Tijd: 3 uur.
Investering: € 175,- excl. BTW en reiskosten*. Kom je samen met een collega dan betaal je beiden € 149,- excl. BTW.
Locatie: We werken op locatie naar keuze, of in onze eigen trainingsruimte in Meppel. Koffie/thee en parkeren is inclusief.
Twijfel je nog? Neem contact op met Annemarie, tel. 06 – 2128 5743 of mail annemarie@teamacademie.com. We hebben meerdere enthousiaste referenten. Vraag ons er gerust naar.
*) deze aanbieding is geldig tot 31-12-2020.
 
 
 
 
Deze website maakt gebruikt van Cookies voor analytische gegevens van onze bezoekers. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacy.