Inzicht, zachtheid en humor

In deze onrustige tijd waarin we nu leven kun je makkelijk overspoeld raken, meewaaien met de energie van anderen of je juist gaan afsluiten om de onrust buiten te houden.
Het kan een uitdaging zijn om deel te blijven nemen, aanwezig te zijn en afgestemd te blijven op jezelf. De training Chetana kan je hierin ondersteunen.

We vroegen een deelnemer uit de vorige training naar haar ervaring.

Tijdens de training had ik steeds een eureka gevoel. Ik worstelde met goed/fout denken, en was in mijn leven vooral bezig met de ander. Onbewust bepaalde die ander of iets goed of fout was voor me.
Ik werd me dat in de training bewust en het was voor mij de kern. Ik had daarmee de basis te pakken en kon loslaten wat ik er allemaal omheen had gecreëerd in mijn leven. Voor het eerst begreep ik echt wat het betekent om lagen af te pellen. 

Je kunt van tevoren niet bevatten wat er gaat gebeuren in de training. Ook de opbouw ervan niet. En dat is ook goed. Ik had er heel veel vertrouwen in en dat is het ook waard geweest.

In de training vond ik het het fijn dat er ook veel theorie in zat. Ik heb die uitleg ook nodig. Willemijn heeft een enorme know-how op heel veel gebieden die ze met ons deelde. Ik kreeg stevige en confronterende inzichten, maar er was ook zachtheid en heel veel humor die ik ook nodig had.
Ik voelde me tijdens de training vaak ‘vervuld’. Ik voelde letterlijk mijn hart volstromen.

 

Nieuwsgierig geworden? Of ben je er aan toe om mee te doen aan deze training? klik dan hier.

Deze website maakt gebruikt van Cookies voor analytische gegevens van onze bezoekers. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacy.