Een goed begin is het halve werk!

Voor de opleiding Tandheelkunde en Mondzorgkunde verzorgden we de startdag voor het academische jaar 2021-2022.
Het dagelijks bestuur stelde zich voor, het nieuwe curriculum werd gedeeld, er was een heerlijke lunch en alle aanwezigen vonden het heerlijk elkaar weer in levende lijve te zien.
De positieve energie was zichtbaar en voelbaar. En ook wij vonden het heerlijk weer de hele dag op scherp te staan.
Zo’n start zet de toon voor het nieuwe jaar. Op deze dag klonk die toon super goed want Coen Jutte van de Nootenkraker bracht met zijn piano de stemming er goed in. En de muziek werkte heel verbindend.
Na afloop bij de borrel werden nog veel mooie meezingers gezongen met elkaar. De stemming zat er goed in!
Interesse om met je team of organisatie een mooie dag te organiseren? Wij verzorgen graag de inhoud en ‘piano man’ Coen versterkt met muziek de onderlinge band. We horen graag van je!

Hartelijke groeten,

Annemarie & Babette

TEAM ACADEMIE werkt al 16 jaar aan communicatie & omgang met elkaar in teams. Je kunt de Team Academie vragen voor het trainen van vaardigheden om professioneel en met plezier samen te werken. Ook verzorgen we bijeenkomsten en congressen.
Zowel Annemarie als Babette werken als coach en teamcoach en verbinden zich graag aan intervisie en supervisie teams waardoor de samenwerking, werksfeer en het werkplezier gegarandeerd verbeterd.


Het is onze missie om teams veilig, professioneel, en met plezier te laten samenwerken. Meer info vind je op www.teamacademie.com.

Deze website maakt gebruikt van Cookies voor analytische gegevens van onze bezoekers. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacy.